Här finns hjälp för dig som anhörig

Hur det fungerar

Appen hjälper dig med att samordna kontakter, planera, följa upp och fördela arbetet anhöriga emellan. Detta på ett omtänksamt sätt när det gäller personliga data.

Hur-det-fungerar-pueg4in4cb7jnh9zuya0hx3u7na1pl0a4eryeqntj4

Hem

Här kan du alltid hitta aktuella händelser för din närstående. När en uppgift, aktivitet eller samtal är registrerad som genomförd så syns den här på hemskärmen. Det gör att alla i teamet lätt kan skaffa sig en överblick genom att titta här och se vad som genomförts under den senaste tiden. Här kan du även lägga in anteckningar för att informera teamet om något. En hälsning med bild, tex när någon av er var och fikade med den ni bryr er om.

Att göra

Hjälp och stötta den du bryr dig om genom att skapa och fördela arbetsuppgifter som behöver genomföras i arbetsgruppen. Det kan tex vara hjälp med att tvätta eller handla.

Kalender

Med en delad kalender får du en bättre översikt av kommande händelser för den du bryr dig. Det kan vara hemtjänstbesök eller tillfälliga aktiviteter. 

Kontakter

Samla alla viktiga vård- och omsorgskontakter på samma ställe och dela dem med arbetsgruppen. Det gör att alla får samma förutsättningar att bry sig genom att ringa samtal i stöttande syfte.

Appen Bryr

Bryr finns här för dig som anhörig

Människor som behöver människor är dem som är lyckligast av alla. Vill du veta mer om vår app och hur den kan hjälpa dig?