Här finns hjälp för dig som anhörig

Om oss

Vi skapade Bryr för att du som anhörig ska kunna få en mer hållbar vardag genom att göra det enklare att planera och fördela arbete kring den anhörige. Att ha någon du bryr dig om tycker vi på Bryr borde vara den finaste gåvan.

Adult granddaguhter helping her grandmother to use cellphone when sitting on bench in park in summer.

Linda Daniloff

Linda Daniloff, grundare av Bryr, är själv anhörig till en pappa med Alzheimers och vaskulär demens. När hennes pappa fick diagnosen 2019, förändrades allt.

Att få ihop vardagen blev en svår utmaning med ständigt dåligt samvete och känslan av att inte räcka till. Det var då hon fick idén till att skapa ett planeringsverktyg för anhöriga.

Nu utvecklar hon appen Bryr som hjälper anhöriga att hålla koll på alla praktiska saker som behöver göras och dela på ansvaret.

Lisa Engberg

Lisa är Social media manager och digital marknadsföring är hennes grej. Hon vill att anhöriga ska få bättre möjligheter att få vardagspusslet att gå ihop. På Bryr trivs hon bra för att hon känner att hon kan bidra till att fler får det.

Olof Andersson

Olof är spel och webbutvecklare efter att ha studerat inom det i många år. Han har varit med sedan starten av Bryr och utvecklade den första versionen.

Samir Shnino

Samir är erfaren utvecklare och lösningsarkitekt och är den som utvecklar Bryr tillsammans med Olof och Linda.

Mitra

Mitra är nyutexaminerad webbutvecklare med inriktning mot UX och design. Hon var med och tog fram den första prototypen och med sin bakgrund från hemtjänsten kan hon bidra med viktiga erfarenheter från omsorgen.
 

Att ta hand om varandra

Bryr hjälper dig också att samla ett team kring den du bryr dig om. Istället för att komma ihåg de som ska göras och försöka hinna kontakta och fördela mellan anhöriga så hjälper Bryr till med att planera och ni kan fokusera på att tillsammans genomföra aktiviteter och säkra upp att den vi bryr oss om får hjälp med det den behöver.

Vill du ha inblick i vårt dagliga arbete? Följ oss på sociala medier

Appen Bryr

Bryr finns här för dig som anhörig

Människor som behöver människor är dem som är lyckligast av alla. Vill du veta mer om vår app och hur den kan hjälpa dig?